Levering og retur

Levering

byChoise.dk leverer alle lagerførte varer indenfor 2-3 hverdage, mens møbler varierer afhængig af producent, størrelse, farve og type.

Enkelte møbler produceres, efter ordre, i eventuel kundetilpasset størrelse. I disse tilfælde, vil alternativ leveringstermin aftales nærmere.

byChoise.dk leverancer udføres i samarbejde med pakkelabels.dk, hvilket vil sige, at der altid vil kunne leveres en track n´ trace på forsendelsen.

Ved returnering

Bedes der, som ovenstående, rettes henvendelse til info@bychoise.dk for nærmere aftale og koordinering vedr. returneringen. 

byChoise.dk vil i alle tilfælde være behjælpelige med arrangeringen af fragten på konkurrencedygtige vilkår.

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb. Relevante informationer bedes sendes til faktura@bychoise.dk

I alle tilfælde bedes der henvises til aktuelle faktura og varenummer, til hvilken eventuel refusion ønskes tilbageført.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

I alle tilfælde, bedes der rettes til info@bychoise.dk for nærmere aftale og koordinering vedr. returneringen.

byChoise.dk vil i alle tilfælde være behjælpelige med arrangeringen af fragten på konkurrencedygtige vilkår.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet er modtaget, og fra fortrydelsen, skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@bychoise.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her

Varens stand, når du sender den retur.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet eller taget i brug, udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.